2023-2024 BİLSEM KAYIT İŞLEMLERİ

YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

Bilim ve sanat merkezlerine kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz 15Ağustos -31 Ağustos 2023 tarihleri arasında bilim ve sanat merkezine kayıtlarını yaptırabilecektir.

16.08.2023 115

YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

ACIPAYAM SEFER DEMİR BİLİM VE SANAT MERKEZİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.YENİ KAYIT FORMU-VELİ MUVAFAKATNAMESİ https://docs.google.com/.../1HNieffx8EeMS7ypViFbK.../edit...

2. OKULUNDAN ALINMIŞ ÖĞRENCİ BELGESİ (OKUL GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİNİ GÖSTEREN ÖĞRENCİ BELGESİ)

3- Bilsem sonuç belgesi

4-Nüfus Cüzdan Fotokopisi

5-İki Adet Fotoğraf Not: Belgelerin eksiksiz olarak kurumumuza teslim edilmesi gerekmektir.

ESKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT GÜNCELLENMESİ DE 15 AĞUSTOS- 31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YUKARIDA BELİRTİLEN YENİ KAYIT -KAYIT YENİLEME FORMU İLE YAPILACAKTIR Yukarıda belirtilen kayıt formunu indirerek çıktısını alabilirsiniz.